recensies

• Na enig aarzelen heb ik de stap gezet om eens mee te gaan doen met de ontspanningsdans op de vrijdagavond.  De ruimte en sfeer deden meteen vertrouwd aan. Door middel van een korte inleiding en de juiste muziek ging het dansen als vanzelf en voelde ik me steeds vrijer worden en ging ik mee op de muziek en subtiele aanwijzingen. Het samen dansen en in contact komen met je lijf geeft voor mij ook ruimte en vertrouwen contact te maken met de ander.  Het rustig afbouwen met een korte meditatie geeft me de tijd me voor te bereiden op het vrije dansen. Hierin kan laat ik me heerlijk meevoeren op de muziek die met veel zorg is gekozen. Voor mij een nieuwe ongedwongen manier van uitgaan en mensen ontmoeten in een fijne ontspannen sfeer.  De vrijdagavond IndigoDans is een cadeautje voor mezelf!

Bedankt!  F (blijft liever anoniem)• Ik heb de vorige  keer giga  genoten van de keelchakra-oefening. Het was me gelukt om tijdens deze dans geluid te produceren en het smaakt naar meer. Ik ben jullie dan ook ontzettend dankbaar dat jullie mij de gelegenheid hebben geboden om me te uiten. Ook vind ik het super lief van zowel jij Babs, als ook van Jessica, dat jullie mij tips gaven om om te kunnen gaan met mijn rugpijn, waar ik die avond helaas last van had. Vandaar dat ik ook eerder was vertrokken.

Geniet ze a.s. vrijdag en ga asjeblieft door met de Indigodansavonden.

Hartegroet en tot gauw dans, Lieneke.• INDIGODANS KERST EDITIE

De opkomst was hartverwarmend, de kerstversiering, verlichting en niet te vergeten de spontaan aangedragen natjes en droogjes, maakten de SFEER van deze speciale vrije dansavond met heerlijke ritmische muziek compleet.....

De laagdrempeligheid van deze unieke activiteit voor IEDEREEN roept op tot enthousiasme en een overdosis aan positieve energie!

Dansen maakt het hoofd leeg en zeker op vrijdagavond is iedereen daar aan toe....neem iedereen die je kent en ook eens de ervaring van deze bevrijdende vorm van dans en beweging wil beleven, gewoon de volgende keer mee.

Wees welkom en tot ziens op de vrijdagavonden bij indigodans!!

Joyce Schaule-Jullens.


                                                                   

• De eerste les ben ik bij indigodans en sindsdien kijk ik elke week uit naar de volgende vrijdagavond. Indigodans is heel bijzonder voor me. Ik ervaar een gevoel van 'thuiskomen'. Alles klopt; de ruimte, sfeer, mensen, muziek, het bewegen en vooral ook het gevoel van welkom zijn.

Ik kom helemaal tot mezelf en het is een heerlijk oplaadmoment. Ik hoop dat indigodans nog heel lang doorgaat.

Margriet.• ik heb supergenoten van zowel de ontspanningsdans als de vrije dansavond, die weer een hele andere energie met zich meebrengt. Heerlijk om even helemaal los te kunnen gaan in het dansen, in heerlijke sferen en fijne mensen om me heen. Ook heerlijk dat ik niet meer zo ver hoef te reizen om in zulke sferen te kunnen en mogen dansen.   


Mag ik een Eenmalige ervaring delen?

Gisterenavond gedanst bij jullie.

Ik word vanochtend wakker en van mijn stuitje tot achter mijn hart ... is het helemaal warm.

Mijn hele buikgebied is warm.


Ik heb dit nog niet eerder ervaren.

Dus ja ik kom vaker bij jullie dansen.

H.


De eerste keer dat ik naar indigodans ging, was ik totaal uitgeput van een ongelofelijk drukke dag en kon ik eigenlijk geen stap meer verzetten. Toen we begonnen te dansen liet ik beetje bij beetje al mijn spanning en vermoeidheid los. Aan het einde van de avond was ik weer zo goed als nieuw 😀

Dat gaf natuurlijk veel inspiratie en motivatie om vaker te komen en wanneer mogelijk, Babs te ondersteunen bij de lessen. Dankjewel Babs ❤ Ines Pety Flores

Contact

• St.Josephstraat 18, ''Pand 18", te 's Hertogenbosch.

 

   Reserveren (mag, hoef niet) indigodans@outlook.com

of bel: 06 220 198 32


HOME - INSCHRIJVEN - AGENDA


Partners

• Website, Drukwerk: StudioYara.com

• Muziek- en geluidstechnicus: Dank aan Franko Kouwenberg