Coaching & Counselling - Begeleiding - Workshops


Coaching & Counselling & Begeleiding & Workshops

Onze missie is om mensen letterlijk en figuurlijk weer in beweging te brengen -

zo houden we onszelf in beweging

het beste 'medicijn' voor groei en ontwikkeling in eigen bewust-zijnNaast het geven en organiseren van dansworkshops en dans-events kun je bij IndigoDans ook begeleiding krijgen in het vergroten en verruimen van eigen bewust-zijn. 


Zowel vanuit studie als vanuit eigen ervaringen gespecialiseerd in:


* hooggevoeligheid: wat is dat nou precies en hoe ga je daar mee om?

* los-komen van narcisme/destructieve relaties (de weg naar je zelf-liefde)

* omgaan met emoties (emotie-regulatie)

* loskomen van slachtofferschap/'helperssyndroom'/daderschap (je eigen verantwoordelijkheid leren nemen)

* omgaan met chronisch ziek-zijn, cvs/me, burn-out

* loskomen van (oude) patronen en destructieve gedachten


Samen met jou wordt er gekeken wat er bij jou speelt.


Het doel is dat je daarna meer bewust bent van jouw gevoelens, emoties  en gedachten en deze beter leert hanteren, accepteren en waar mogelijk los te laten: je komt op die manier weer vooruit in je leven.Wil je een coaching sessie? Stuur dan een mail aan indigodans@outlook.com of bel  06-22019832


De sessie is holistisch van aard, dat wil zeggen dat er niet alleen cognitief gekeken wordt maar ook op emotioneel, gevoels- en zielsnivo. Vaak lossen fysieke klachten ook op naarmate (emotionele) blokkades opgelost worden op holistisch nivo. 


Er is ook de mogelijkheid om bij jou thuis een sessie te geven of een zogeheten wandelsessie in de buitenlucht in de natuur.
PrivΓ© dans-coachsessie:


Beweeg je vrij πŸ’ƒπŸ•Ί Deze 1 op 1 sessies gaan dieper omdat je ruim anderhalf uur helemaal voor jouzelf hebt. 


Al jaren heb ik zelf baat bij mezelf vrij dansen (bewegen). Ik merk dat het me helpt bij depressieve gevoelens, lusteloosheid, vermoeidheid en ook bij pijnklachten in mijn lichaam.


Dat is wat vrij bewegen vanuit mijn lichaam op muziek mij brengt. En ook wat het vele andere mensen al gebracht heeft vanuit mijn ervaring als dans-coach.


Gezien steeds meer mensen in deze tijd vastlopen/vastzitten/zich onvrij voelen bied ik wat meer diepgang aan door een soort van body-mind-check: wat in jou wil zich bewegen? Waar zit je eventueel (nog) vast, voel je blokkades in je lichaam (of mind): deze staan natuurlijk met elkaar in verbinding en dat komt in zo'n persoonlijke 1 op 1 sessie veelal duidelijk naar voren. 


Middels beweging en dans op muziek door jouw energiecentra (chakra's) leer ik je hoe je jezelf daarin (weer) in beweging kunt krijgen, waardoor weer meer ruimte in jezelf en in je 'body en mind' mag ontstaan. Het is dus ook een vorm van stress en spanning los (leren) laten. 


Of misschien wil je leren hoe je (jezelf) 'vrij' kunt dansen?Wil jij meer verbinding voelen met jouw lichaam middels beweging en dans? 

Subtiel voelen daar waar je vast zit in je lijf en het weer vrij voelen stromen? 

Wil je je bevrijd voelen van depressieve en sombere gevoelens? 

Wil je letterlijk en figuurlijk middels beweging blokkades in jezelf loslaten en meer in je kracht komen te staan en je eigen hogere frequentie? Bij mooi weer is het ook mogelijk naar buiten te gaan. Dit geeft meer vrijheidsgevoel, echter is het van belang dat je daarin een veilige bedding voelt. Het eerste half uur gebruiken we om te landen en ga ik met je in gesprek. Binnen het gesprek ga ik met jou kijken wat jij nodig hebt en wat jouw intentie is om deze bewegingssessie/danscoaching aan te gaan.


Vandaar uit heb ik meer zicht wat zich in jou speelt en nodig is en begeleid ik je vanuit het cognitieve naar jouw lichaam en dan zetten we daar de beweging in. 


Zo'n 45-55 minuten ga je in beweging op reis in jouw lichaam. Ik begeleid je daarin bij blokkades die vrijgelaten willen worden. Daarna ronden we af en kijken we wat het je gebracht heeft en of meer sessies gewenst zijn.   


Een sessie is 1,5 uur incl. coaching, dans-/bewegingssessie, eindmeditatie, onbeperkt water, biologische thee en wat vers fruit nadien. De bijdrage is 85 euro. Je kunt ook met 2 personen komen, dan is de bijdrage 45 euro per persoon.Stuur me gerust een mail via indigodans@outlook.com indien je interesse hebt en een afspraak wil maken:

Babs-Louise 

indigodans@outlook.com

Bellen mag ook: 06-22019832


IndigoDans coaching & counseling www.indigodans.nlPraktisch:

Trek qua kleding iets aan waarin je lekker beweegt: (korte) broek en t-shirt/hemd, allemaal prima. Indien je buiten wil bewegen neem dan bij minder weer gerust iets warmers mee.


Indien je hier nog vragen of wensen over hebt dan stel ze gerust. 


Wie weet tot dan-s coaching πŸŒΊDansvibes, 


Babs-Louise πŸ’ƒ  πŸŒŸ πŸšΆβ€β™€οΈ

www.indigodans.nlEnkele quotes/feedback: 

'Die danssessie heeft van alles los gemaakt merk ik. Voel het de hele ochtend al in me stromen, fijn. Dank je.'


'Wat was dat fijn en had ik even zo nodig. Ik zat helemaal vast, ook door al die maatregelen. Mijn rugpijnen zijn na de sessie helemaal verdwenen, wauw. Ik voel me weer een stuk beter en vrolijker. Ik kom gauw weer terug. ook mooi de coaching en de inzichten erbij, een kadootje voor mezelf'.


'Ik vond het best spannend een dansworkshop helemaal voor mij alleen terwijl ik onzeker ben over mijn dansen. Maar bij Babs-Louise valt de hele onzekerheid weg en het maakt niet uit hoe je beweegt of danst. Babs-Louise begeleidt me met haar fijne stem door de muziek heen en spreekt op de juiste momenten en ziet meteen of ik blokkades heb. Door wat ze dan zegt kan ik meer en meer loslaten binnen het dansen. Het is echt heel fijn en voelt heel bevrijdend. nu een paar dagen erna voel ik me veel vrijer en ben ik weer vrolijker en positiever. Want het niet kunnen dansen in deze tijden zet me vast, maar ik voel nu dat er weer een en ander stroomt. Ik heb mijn tweede afspraak gemaakt want het coachen erbij en de inzichten die Babs-Louise geeft zijn ook eye openers. Dus dankjwel en tot gauw.'IndigoDans, Coaching & Counselling

indigodans@outlook.com

mobiel/whats-app 06-22019832

KvK-nummer 76187985

RSIN 860539362