recensies


 Ontspanningsdans/chakradansworkshop: F uit Den Bosch (blijft liever anoniem):

Na enig aarzelen heb ik de stap gezet om eens mee te gaan doen met de ontspanningsdans op de vrijdagavond.  De ruimte en sfeer deden meteen vertrouwd aan. Door middel van een korte inleiding en de juiste muziek ging het dansen als vanzelf en voelde ik me steeds vrijer worden en ging ik mee op de muziek en subtiele aanwijzingen. Het samen dansen en in contact komen met je lijf geeft voor mij ook ruimte en vertrouwen contact te maken met de ander.  Het rustig afbouwen met een korte meditatie geeft me de tijd me voor te bereiden op het vrije dansen. Hierin kan laat ik me heerlijk meevoeren op de muziek die met veel zorg is gekozen. Voor mij een nieuwe ongedwongen manier van uitgaan en mensen ontmoeten in een fijne ontspannen sfeer.  De vrijdagavond IndigoDans is een cadeautje voor mezelf!

Bedankt!  
 Chakradansworkshop: Lieneke uit Den Bosch: 

Ik heb de vorige  keer giga  genoten van de keelchakra-oefening. Het was me gelukt om tijdens deze dans geluid te produceren en het smaakt naar meer. Ik ben jullie dan ook ontzettend dankbaar dat jullie mij de gelegenheid hebben geboden om me te uiten. Ook vind ik het super lief van zowel jij Babs, als ook van Jessica, dat jullie mij tips gaven om om te kunnen gaan met mijn rugpijn, waar ik die avond helaas last van had. Vandaar dat ik ook eerder was vertrokken. Geniet ze a.s. vrijdag en ga asjeblieft door met de Indigodansavonden. Hartegroet en tot gauw dans, Lieneke.IndigoDans Kerst-dansworkshop en vrije dansavond: Joyce Schaule-Jullens uit Den Bosch:

De opkomst was hartverwarmend, de kerstversiering, verlichting en niet te vergeten de spontaan aangedragen natjes en droogjes, maakten de SFEER van deze speciale vrije dansavond met heerlijke ritmische muziek compleet.....

De laagdrempeligheid van deze unieke activiteit voor IEDEREEN roept op tot enthousiasme en een overdosis aan positieve energie!

Dansen maakt het hoofd leeg en zeker op vrijdagavond is iedereen daar aan toe....neem iedereen die je kent en ook eens de ervaring van deze bevrijdende vorm van dans en beweging wil beleven, gewoon de volgende keer mee.

Wees welkom en tot ziens op de vrijdagavonden bij indigodans!!                                                                   


 Chakradansworkshop: Margriet van Dillen uit Den Bosch:

De eerste les ben ik bij indigodans en sindsdien kijk ik elke week uit naar de volgende vrijdagavond. Indigodans is heel bijzonder voor me. Ik ervaar een gevoel van 'thuiskomen'. Alles klopt; de ruimte, sfeer, mensen, muziek, het bewegen en vooral ook het gevoel van welkom zijn. Ik kom helemaal tot mezelf en het is een heerlijk oplaadmoment. Ik hoop dat indigodans nog heel lang doorgaat.
 Ontspanningsdans/Chakradansworkshop en vrije dansavond:

Ik heb supergenoten van zowel de ontspanningsdans als de vrije dansavond, die weer een hele andere energie met zich meebrengt. Heerlijk om even helemaal los te kunnen gaan in het dansen, in heerlijke sferen en fijne mensen om me heen. Ook heerlijk dat ik niet meer zo ver hoef te reizen om in zulke sferen te kunnen en mogen dansen.   Chakradansworkshop: H uit Den Bosch (wil graag anoniem blijven):

Mag ik een Eenmalige ervaring delen?

Gisterenavond gedanst bij jullie. Vanochtend werd ik wakker en van mijn stuitje tot achter mijn hart ... is het helemaal warm.Mijn hele buikgebied is warm. Ik heb dit nog niet eerder ervaren. Dus ja ik kom vaker bij jullie dansen.

Chakradansworkshop: Ines Pety Flores uit Utrecht (destijds Den Bosch):

De eerste keer dat ik naar indigodans ging, was ik totaal uitgeput van een ongelofelijk drukke dag en kon ik eigenlijk geenstap meer verzetten. Toen we begonnen te dansen liet ik beetje bij beetje al mijn spanning en vermoeidheid los. Aan het einde van de avond was ik weer zo goed als nieuw 😀 Dat gaf natuurlijk veel inspiratie en motivatie om vaker te komen en wanneer mogelijk, Babs te ondersteunen bij de lessen. Dankjewel Babs ❤ Chakradans- en ademworkshop: Mat van Ijzeren uit Den Bosch:

Lieve Babs Louis, ik wilde toch nog graag iets persoonlijks aan je laten weten.

Wat ben jij een ontzettend vakkundig mens, je beheerst je vak vanuit je eigen intuïtie en dat voel ik. Ik vind je zo’n puur mens, ik ben altijd blij om van jouw menszijn mee te mogen genieten. Je bent een prachtige vrouw, met een mooie missie en talent.

Ik heb vandaag weer enorm genoten van de chakra dans, je neemt mij moeiteloos mee in de reis langs de chakra’s. Het heeft me gevoed en verrast, altijd weer een ontdekking langs mijn eigen leven en ontwikkelingen waar ik nu sta.Ik ben enorm licht en voldaan vertrokken, na zo’n intensieve interne reis. prachtig, dank je wel. Je hebt veel potentie in je, enorm talent om anderen in beweging te zetten. Ik hoop dat het je gaat brengen wat je graag wil bereiken.Hou je zelf in acht, jij bent het belangrijkste van de hele wereld ❤️

Lieve groet Mat (Chakradans- en ademworkshop samen met Transformational Breathcoach Yvonne Vendrig)Chakradansworkshop: Dries:

Hoi Babs-Louise,

Bedankt voor de fijne bijeenkomst gisteren! Ik ben nog aan het nagenieten. Je hebt een fijne energie! Ik wist niet wat ik van de avond moest verwachten. Het was voor mij een eerste ervaring. Tijdens de meditatie in het begin voelde ik veel tintelingen in mijn borsten en armen.

Het stampvoeten/eerste muziekstuk was voor mij erg fijn. Ik voelde me meteen erg vrij om te bewegen. Ik vond het mooi om te zien dat iedereen zich steeds vrijer ging bewegen en uiteindelijk de verbondenheid met elkaar te ervaren. Het was een gevoel van: je mag zijn wie je bent (of je nu lang, kort, dik, dun, wat voor kleding je ook aan hebt, hoe je beweegt enz.), alles is goed en je bent goed wie je bent. De Shima Shima mantra was ook erg fijn. Ik voelde me heel open naar iedereen. Ik vond het een heel liefdevol samenzijn. Peace!  Healy coaching: Coco Rookmaker uit Den Bosch:

Heel bijzonder, de Healy! Ik heb nu twee behandelingen ermee gehad van Babs en voelde beide keren heel duidelijk verbetering. Maar het was niet alleen de Healy, het waren ook de coachingskwaliteiten en het inzicht van Babs. Dankjewel Babs! 


 Healy coaching (augustus 2020-maart 2021) : Marianne Reisinger uit Den Bosch:

Babs en de Healy zijn twee wondertjes voor mij! Ik heb me in geen maanden niet zo goed gevoeld als nu. De Healy werkt heel gemakkelijk en heeft dus voor mij een enorme impact gemaakt. Babs heeft mij iedere keer dat ze langs kwam enorm geholpen. Ze heeft de Healy ook uitgelegd aan mijn kleindochter, zodat die mij kan helpen met het eigen gebruik van de Healy. Het is een verrijking voor mijn leven!  Healy coaching: Paul Heise uit Den Bosch:

Babs heeft mij nu een week behandeld met de healy, deels in direct contact en deels op afstand. Mijn vermoeidheidsklachten zijn de afgelopen week stukken minder geworden. Daar richtte haar behandeling zich ook op. De interactie met Babs an sich is al reden om je een stuk beter te voelen. Haar positieve energie voel je ook op jezelf afstralen. Dankjewel Babs! Chakradansworkshop: Miranda Bosch uit Den Bosch: 

        Indigo dans is zoveel méér Jaren geleden heb ik via Babs kennis mogen maken met  

         dansen....vrij spiritueel dansen, Ik wist echt niet of dit ... "my kind off food " zou zijn en was

         best verlegen. Maar door de tonen van de muziek en letterlijk de mooie zuivere "iedereen mag

         er wezen" tonen uit de mond van Babs die werkelijk iedereen in een "andere wereld" praatte ,

         daar waar de tijd écht even stil stond. Alles mocht niks was fout...of stom!! Just be you....and

         oh i was!! Vanaf die avond zijn er vele deuren voor mij open gegaan : deuren naar vrijheid in

         mezelf...in me doen en laten of juist niet doen! Babs technieken (door de huiskamer

         dansen....op blote voeten in de natuur lopen.....chakra's ....) Oftewel freedom neem ik mee  

         als een rode draad in mijn dagelijks leven. Ik ben dankbaar dat ik door de jaren heen zo vaak

         terug kon "vallen" op mijn rode draad..... Het beste medicijn ever....vooral in deze eenzame

         tijd!!!* (2020/2021)


     

chakradans-& coaching sessie en 1 relatie-coaching sessie: 
Wat een fijne, warme energie heeft Babs. Ze is heel kundig in haar werk. Mijn man en ik hebben er heel veel aan gehad. Het was voor ons beide heel verhelderend en ze dacht mee met ons voor beide kanten.. Na deze sessie (eerst 1 sessie alleen en een week daarna met mijn man samen) zijn mijn man en ik weer veel dichter bij elkaar gekomen en kunnen wij weer genieten van elkaar.. We maken nu zelfs weer toekomstplannen waar we voor de sessie niet meer hadden gedacht dat ooit nog te gaan doen. Dank je wel lieve Babs, jij bent voor ons beide een grote aanvulling op het herstel van onze relatie!! Lieve mensen, maak gebruik van deze kundige vrouw, ze weet precies hoe ze je moet benaderen om verder te kunnen komen en weer nader tot elkaar te komen.

S en A ❤️❤️❤️privé chakradans-& coaching sessie:

Hoi, heel erg bedankt. Wat een warm ontvangst en heerlijk rustige opbouw. Ik werd van morgen heel levendig wakker. Ik had geen spierpijn ofzo maar wel een geactiveerd gevoel.. heerlijk..Ik heb er echt van genoten! Dank je wel! Bianca


privé chakradans-& coaching sessie:

'Wat was dat fijn en had ik even zo nodig. Ik zat helemaal vast, ook door al die maatregelen. Mijn rugpijnen zijn na de sessie helemaal verdwenen, wauw. Ik voel me weer een stuk beter en vrolijker. Ik kom gauw weer terug. ook mooi de coaching en de inzichten erbij, een kadootje voor mezelf'. 


privé chakradans-& coaching sessie:

'Ik vond het best spannend een dansworkshop helemaal voor mij alleen terwijl ik onzeker ben over mijn dansen. Maar bij Babs-Louise valt de hele onzekerheid weg en het maakt niet uit hoe je beweegt of danst. Babs-Louise begeleidt me met haar fijne stem door de muziek heen en spreekt op de juiste momenten en ziet meteen of ik blokkades heb. Door wat ze dan zegt kan ik meer en meer loslaten binnen het dansen. Het is echt heel fijn en voelt heel bevrijdend. nu een paar dagen erna voel ik me veel vrijer en ben ik weer vrolijker en positiever. Want het niet kunnen dansen in deze tijden zet me vast, maar ik voel nu dat er weer een en ander stroomt. Ik heb mijn tweede afspraak gemaakt want het coachen erbij en de inzichten die Babs-Louise geeft zijn ook eye openers. Dus dankjwel en tot gauw.' 


privé chakradans-& coaching sessie:

'Ik vond het heel fijn. Al bij binnenkomst voelde ik me welkom en jouw energie is heel fijn. Dat stemde al gerust en voelde ik me vrij om te kunnen dansen. Ik had veel aan jouw tips om me vaker zo vrij te kunnen leren voelen en ga deze zeker toepassen. Wellicht kom ik nog een keer een privé sessie doen. Als ik me in groepsverband ook zo mag leren voelen zou heel fijn zijn.'


privé chakradans-& coaching sessie:

'Ik vond het zo superleuk. Het was een feestje voor me en ik mis het dansen zo enorm. Ik wil graag alvast nog 2 data inboeken voor komende maand! Ik kijk er alweer naar uit!'


privé chakradans-& coaching sessie:

'Het was heerlijk. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring. Het heeft me heel goed gedaan. Voel me heel fijn nu.'


Coaching (8 sessies) Caro Reisinger uit Den Bosch:
Ik leerde Babs kennen via mijn moeder. Ze was meteen vertrouwd. Met haar heb ik mezelf beter leren kennen en heb (het “laatste”) stukje weggewerkt wat mij beperkte. Nu kan ik weer bouwen aan mijn toekomst. Dank je wel, Babs.


privé chakradans-& coaching sessie:

ik kwam op aanraden van een vriendin die eerder geweest was. Ik wist eigenlijk niet goed wat ik ervan moest verwachten maar liet het maar gebeuren. Door de hele corona periode was ik nogal vast komen te zitten en was mijn stemming ook niet meer wat het was en voelde me vaker depressief. Voor we begonnen liet Babs-Louise me rustig ademhalen en voelde ik me meer en meer landen in mezelf. Ze nam me mee in een reis door mijn lichaam. Doordat het zo subtiel ging kon ik echt contact voelen met mijn lichaam. We bespraken toen waar ik tegenaan liep. Het was heel apart maar ik sprak veel meer vanuit mijn gevoel in plaats vanuit mijn mind. Daarna begeleide Babs-Louise me door een chakradans. In het begin voelde ik me heel kwetsbaar, maar Babs-Louise begeleide me er heel fijn doorheen en ineens ging ik helemaal op in de muziek en kon ik me lekker laten gaan. Daarna mocht ik bijkomen en hoorde ik allemaal muziekinstrumenten. Toen ik mijn ogen weer opende stond er een kopje heerlijke thee voor me en wat fruit. We spraken nog wat na en ik realiseerde me dat weer een stuk beter voelde. Meer ruimte. En ik zag dat ik met mijn gedachten mezelf op slot zette en er veel meer mogelijk is als ik mijn gevoelens toelaat. Ik kom zeker weer terug want ik wil me weer vrijer kunnen bewegen. Minder in mijn hoofd ook en meer in mijn lichaam en gevoel. Ik snap wel dat ik hiernaartoe gestuurd ben. Dankjewel Babs-Louise.Relatiecoaching man en vrouw (blijven liever anoniem): 

bericht na 3 weken: mijn vriend is minder gaan drinken sinds de sessie en veel rustiger. We doen nu weer meer leuke dingen samen. Het is wonderlijk wat 1 sessie al kan doen bij Babs-Louise. Babs-Louise kan heel goed luisteren en stelt vragen die veel opheldering geven en nieuwe inzichten. Maar ook dat je dan zelf ziet wat je doet en dat wil je niet meer. Ze laat ons ook goed uitpraten en ze liet ons ook beter naar elkaar luisteren en wat we anders kunnen doen. We vonden het heel fijn dat ze ons zelf de vrije keus laat maar ons wel duidelijk de consekwenties laat zien. Babs-Louise neemt ook echt ruim de tijd.Binnenkort krijgen we weer een sessieRelatiecoaching moeder met puberdochter:

het gaat ietsje beter met *(dochter). Ze vindt het fijn dat zij met jou heeft kunnen praten. Ik vond het ook fijn met jou erover te hebben kunnen praten. Ik begrijp haar nu ook iets beter en dat ik haar ook wat meer mag accepteren zoals ze is. Zij wordt al langzaam volwassen. Soms vind ik dat wel moeilijk om haar meer los te laten. 

Een Ecstatic Dance avond in de kapèl in Schijndel 2022:

Goedemorgen Babs, ik teer nog op de energie van afgelopen zaterdag en wil je ontzettend bedanken voor wat jij daar met je team neerzet! ❤️✨het is prachtig! Dank je wel daarvoor! Ook ben ik nieuwsgierig of er al een nieuwe datum is?🤗 Hele fijne dag en tot dans😘

Coachingstraject 2021 met Mariëtte

Maanden na de coaching kan ik me herinneren dat jouw manier van coaching op een hele mooie, zuivere liefdevolle manier was. ik weet wel dat het voor mij een soort bevrijding was om al mijn gevoelens toe te kunnen laten. Ik was altijd blij als je kwam en geweest was en ik meer in mijn zijn ofzo kon zijn'

'ik vond jou ook zo ongelofelijk mooi afgestemd op mij en daardoor kon ik ook ongelofelijk snel naar mijn stukken toegaan. In die tijd zat ik in angst ivm mijn gezondheid en door die afstemming kon ik dus ook weer meteen naar wie ik ben in de kern'  

Lieve Ardy, Babs-Louise en Patricia,

Wat heb ik genoten van de Summer Gathering! Echt, wow, alleen maar wow!

Het is alweer 2 weken geleden, maar het werkt voor mij nog steeds door.

Het ijsbad was fantastisch, dit was een grote wens om te doen maar ging volledig buiten mijn comfortzone. De begeleiding heeft me er doorheen geholpen.

De vuurloop was echt transformerend, ik ben veel meer in de flow gekomen in mijn praktijk de afgelopen weken. Kan nu nóg meer staan voor wat ik doe.

De hele setting met de muziek en de fijne mensen was echt geweldig, en het eten was zalig.

Top hoe jullie dit programma met deskundigen in elkaar hebben gezet.

Qua tijden was het krap op elkaar, maar ik geloof dat jullie dat zelf ook al voelden. Ik hoorde iets over volgend jaar 2 dagen… Nou, ik ben er dan graag weer bij! Dus ik houd het in de gaten.

Dit wilde ik heel graag laten weten. Dank voor jullie inzet en het warme welkom bij het Eibernest. Marjan was er in gedachten telkens bij.

Veel liefs,