recensies


 Ontspanningsdans/chakradansworkshop door F uit Den Bosch (blijft liever anoniem):

Na enig aarzelen heb ik de stap gezet om eens mee te gaan doen met de ontspanningsdans op de vrijdagavond.  De ruimte en sfeer deden meteen vertrouwd aan. Door middel van een korte inleiding en de juiste muziek ging het dansen als vanzelf en voelde ik me steeds vrijer worden en ging ik mee op de muziek en subtiele aanwijzingen. Het samen dansen en in contact komen met je lijf geeft voor mij ook ruimte en vertrouwen contact te maken met de ander.  Het rustig afbouwen met een korte meditatie geeft me de tijd me voor te bereiden op het vrije dansen. Hierin kan laat ik me heerlijk meevoeren op de muziek die met veel zorg is gekozen. Voor mij een nieuwe ongedwongen manier van uitgaan en mensen ontmoeten in een fijne ontspannen sfeer.  De vrijdagavond IndigoDans is een cadeautje voor mezelf!

Bedankt!  
 Chakradansworkshop door Lieneke uit Den Bosch: 

Ik heb de vorige  keer giga  genoten van de keelchakra-oefening. Het was me gelukt om tijdens deze dans geluid te produceren en het smaakt naar meer. Ik ben jullie dan ook ontzettend dankbaar dat jullie mij de gelegenheid hebben geboden om me te uiten. Ook vind ik het super lief van zowel jij Babs, als ook van Jessica, dat jullie mij tips gaven om om te kunnen gaan met mijn rugpijn, waar ik die avond helaas last van had. Vandaar dat ik ook eerder was vertrokken. Geniet ze a.s. vrijdag en ga asjeblieft door met de Indigodansavonden. Hartegroet en tot gauw dans, Lieneke.IndigoDans Kerst-dansworkshop en vrije dansavond door Joyce Schaule-Jullens uit Den Bosch:

De opkomst was hartverwarmend, de kerstversiering, verlichting en niet te vergeten de spontaan aangedragen natjes en droogjes, maakten de SFEER van deze speciale vrije dansavond met heerlijke ritmische muziek compleet.....

De laagdrempeligheid van deze unieke activiteit voor IEDEREEN roept op tot enthousiasme en een overdosis aan positieve energie!

Dansen maakt het hoofd leeg en zeker op vrijdagavond is iedereen daar aan toe....neem iedereen die je kent en ook eens de ervaring van deze bevrijdende vorm van dans en beweging wil beleven, gewoon de volgende keer mee.

Wees welkom en tot ziens op de vrijdagavonden bij indigodans!!                                                                   


 Chakradansworkshop door Margriet van Dillen uit Den Bosch:

De eerste les ben ik bij indigodans en sindsdien kijk ik elke week uit naar de volgende vrijdagavond. Indigodans is heel bijzonder voor me. Ik ervaar een gevoel van 'thuiskomen'. Alles klopt; de ruimte, sfeer, mensen, muziek, het bewegen en vooral ook het gevoel van welkom zijn. Ik kom helemaal tot mezelf en het is een heerlijk oplaadmoment. Ik hoop dat indigodans nog heel lang doorgaat.
 Ontspanningsdans/Chakradansworkshop en vrije dansavond:

Ik heb supergenoten van zowel de ontspanningsdans als de vrije dansavond, die weer een hele andere energie met zich meebrengt. Heerlijk om even helemaal los te kunnen gaan in het dansen, in heerlijke sferen en fijne mensen om me heen. Ook heerlijk dat ik niet meer zo ver hoef te reizen om in zulke sferen te kunnen en mogen dansen.   Chakradansworkshop door H uit Den Bosch (wil graag anoniem blijven):

Mag ik een Eenmalige ervaring delen?

Gisterenavond gedanst bij jullie. Vanochtend werd ik wakker en van mijn stuitje tot achter mijn hart ... is het helemaal warm.Mijn hele buikgebied is warm. Ik heb dit nog niet eerder ervaren. Dus ja ik kom vaker bij jullie dansen.

Chakradansworkshop door Ines Pety Flores uit Utrecht (destijds Den Bosch):

De eerste keer dat ik naar indigodans ging, was ik totaal uitgeput van een ongelofelijk drukke dag en kon ik eigenlijk geenstap meer verzetten. Toen we begonnen te dansen liet ik beetje bij beetje al mijn spanning en vermoeidheid los. Aan het einde van de avond was ik weer zo goed als nieuw 😀 Dat gaf natuurlijk veel inspiratie en motivatie om vaker te komen en wanneer mogelijk, Babs te ondersteunen bij de lessen. Dankjewel Babs ❤ Chakradans- en ademworkshop door Mat van Ijzeren uit Den Bosch:

Lieve Babs Louis, ik wilde toch nog graag iets persoonlijks aan je laten weten.

Wat ben jij een ontzettend vakkundig mens, je beheerst je vak vanuit je eigen intuïtie en dat voel ik. Ik vind je zo’n puur mens, ik ben altijd blij om van jouw menszijn mee te mogen genieten. Je bent een prachtige vrouw, met een mooie missie en talent.

Ik heb vandaag weer enorm genoten van de chakra dans, je neemt mij moeiteloos mee in de reis langs de chakra’s. Het heeft me gevoed en verrast, altijd weer een ontdekking langs mijn eigen leven en ontwikkelingen waar ik nu sta.Ik ben enorm licht en voldaan vertrokken, na zo’n intensieve interne reis. prachtig, dank je wel. Je hebt veel potentie in je, enorm talent om anderen in beweging te zetten. Ik hoop dat het je gaat brengen wat je graag wil bereiken.Hou je zelf in acht, jij bent het belangrijkste van de hele wereld ❤️

Lieve groet Mat (Chakradans- en ademworkshop samen met Transformational Breathcoach Yvonne Vendrig)Chakradansworkshop door Dries:

Hoi Babs-Louise,

Bedankt voor de fijne bijeenkomst gisteren! Ik ben nog aan het nagenieten. Je hebt een fijne energie! Ik wist niet wat ik van de avond moest verwachten. Het was voor mij een eerste ervaring. Tijdens de meditatie in het begin voelde ik veel tintelingen in mijn borsten en armen.

Het stampvoeten/eerste muziekstuk was voor mij erg fijn. Ik voelde me meteen erg vrij om te bewegen. Ik vond het mooi om te zien dat iedereen zich steeds vrijer ging bewegen en uiteindelijk de verbondenheid met elkaar te ervaren. Het was een gevoel van: je mag zijn wie je bent (of je nu lang, kort, dik, dun, wat voor kleding je ook aan hebt, hoe je beweegt enz.), alles is goed en je bent goed wie je bent. De Shima Shima mantra was ook erg fijn. Ik voelde me heel open naar iedereen. Ik vond het een heel liefdevol samenzijn. Peace!  Healy coaching door Coco Rookmaker uit Den Bosch:

Heel bijzonder, de Healy! Ik heb nu twee behandelingen ermee gehad van Babs en voelde beide keren heel duidelijk verbetering. Maar het was niet alleen de Healy, het waren ook de coachingskwaliteiten en het inzicht van Babs. Dankjewel Babs! 


 Healy coaching door Marianne Reisinger uit Den Bosch:

Babs en de Healy zijn twee wondertjes voor mij! Ik heb me in geen maanden niet zo goed gevoeld als nu. De Healy werkt heel gemakkelijk en heeft dus voor mij een enorme impact gemaakt. Babs heeft mij iedere keer dat ze langs kwam enorm geholpen. Ze heeft de Healy ook uitgelegd aan mijn kleindochter, zodat die mij kan helpen met het eigen gebruik van de Healy. Het is een verrijking voor mijn leven!  Healy coaching door Paul Heise uit Den Bosch:

Babs heeft mij nu een week behandeld met de healy, deels in direct contact en deels op afstand. Mijn vermoeidheidsklachten zijn de afgelopen week stukken minder geworden. Daar richtte haar behandeling zich ook op. De interactie met Babs an sich is al reden om je een stuk beter te voelen. Haar positieve energie voel je ook op jezelf afstralen. Dankjewel Babs! Chakradansworkshop door Miranda Bosch uit Den Bosch: 

        Indigo dans is zoveel méér Jaren geleden heb ik via Babs kennis mogen maken met  

         dansen....vrij spiritueel dansen, Ik wist echt niet of dit ... "my kind off food " zou zijn en was

         best verlegen. Maar door de tonen van de muziek en letterlijk de mooie zuivere "iedereen mag

         er wezen" tonen uit de mond van Babs die werkelijk iedereen in een "andere wereld" praatte ,

         daar waar de tijd écht even stil stond. Alles mocht niks was fout...of stom!! Just be you....and

         oh i was!! Vanaf die avond zijn er vele deuren voor mij open gegaan : deuren naar vrijheid in

         mezelf...in me doen en laten of juist niet doen! Babs technieken (door de huiskamer

         dansen....op blote voeten in de natuur lopen.....chakra's ....) Oftewel freedom neem ik mee  

         als een rode draad in mijn dagelijks leven. Ik ben dankbaar dat ik door de jaren heen zo vaak

         terug kon "vallen" op mijn rode draad..... Het beste medicijn ever....vooral in deze eenzame

         tijd!!!* (2020/2021)